-
Ljubitelj egzotičnih životinja
Male vrste kameleona
Pozdrav narode,
interesuje me da li u hobiju postoje manje vrste kameleona?Moja sestra bi htela da nabavi jednog (mada je ja odgovaram od toga jer znam da nece moci da se stara o njemu onako kako treba).Njoj je to bitno zbog velicine krajnjeg terarijuma...
Mislim da cu na kraju uspeti da je odgovorim od takvog poteza, ali cisto da proverim.Na kraju krajeva i mene interesuje.
-
Član
Odg: Male vrste kameleona
Rieppeleon ili nekada Rhampoleon mali gušter koji me je svojevremeno oduševio. Trazi redovno prskanje i terarijum sa živim biljem. Malo kratko živi ali na internetu stranci ne kukaju kao ovi naši što su ga držali. Meni se jako dopao ali više mi vreme ne dozvoljava takvu životinju.
-
VIP član
Koji ovi naši
Ima mnogo vrsta malih kameleona, većina njih je iz divljine i to je razlog što su kratkog veka, a kada se u obzir uzme životni vek od svega 2 godine, jasno je zašto ih niko ovde ne drži...
-
Fanatik
Jedino da se uzme par i možda uspe razmnožavanje, u svakom drugom pogledu veoma kratak životni vek većinu ljudi odvrati od ideje da čuva ovu životinju.
-
Ljubitelj egzotičnih životinja
Hvala na odgovorima.
To me je i interesovalo, da li ih ima kod uzgajivaca i koliko su popularizovani.
Pravila postovanja
- Vi ne možete da započinjete nove teme
- Vi ne možete da odgovarate na postove
- Vi ne možete da kačite priloge
- Vi ne možete da menjate svoje postove
-
Pravila foruma