Koji smor,gledam i ne verujem.
Koji smor,gledam i ne verujem.
Kud koji mili moji!
josifpancic.com
nije nikakva prevara nego nisam bio u mogucnosti da uplatim novac jer naravno kao i vecina ljudi u srbiji nemam radno vreme u firmi a radim kod privatnika.cuo sam se sa covekom i sutra cu mu uplatiti novac.Ovim putem mu se izvinjavam pred svima i izvinjavam se sto je tako ispalo.
MA opusteno, sto zuris pa tek je proslo mesec dana od kako ti je uplatio lovu![]()
ajde kad se resi objavite obojica epilog, pratim od pocetka situaciju. Bas se glupo namestilo, a izgovori su malo bledi, no necu sada da zalazim u to. A mrlja ostaje, jedino moze malo da se umanji...
novac je uplacen i jos jednom se izvinjavam Darku sto je sve tako ispalo.
svi ste u pravu ali je situacija bila takva kakva je bila i JOS JEDMOM IZVINJENJE DARKU
E ovako, novac mi je vraćen, uplaćen nazad. Posle mesec dana, ali bolje i to nego ništa...
Zašto tek sad, pitaju se svi , pa i ja, nzm, možda zbog neozbiljnosti člana, ili teške situacije.... Na kraju se završilo dobro, iako je naravno usput bilo i nerviranja, cimanja, hiljade sms-ova itd..
Pretpostavljam da bi bilo ko započeo ovakvu temu da se našao u mojoj koži, možda i ranije...
Tema može pod ključ ili kako već adminstratori odluče. Apelujem na članove da budu ozbiljniji kada je u pitanju kupovina-prodaja životinja. Ovo nije običan sajt sa oglasima, ovaj forum je drugačiji. Valjda treba da pomognemo jedni drugima i da ojačamo teraristiku u zemlji a ne da ubijamo volju za tim.
Na kraju se sve OK završilo, jedino mi je žao što mi terarijum ostaje prazan..
Pozdrav