-
Moderator
-
VIP član
Odg: Morfovi leopard gekona u Srbiji
Lep je baš. Ja imam odraslog mužjaka albino i 2 ženke mlade superhypo možda tangerine carrottail,ali mislim da im je to het, znači heterozigot za carrot tail. Slike nemam neke,ali mogu postaviti ovih dana.
-
Član
ajd postavi molim te...oću da nabavim jednog morfa...al ne zna kako konkretno izgledaju pojedine vrste...taj albino i superhypo bi trebalo da su zanimljivi...
-
VIP član
-
Zagriženi ljubitelj egzotičnih životinja
-
Ljubitelj egzotičnih životinja
A ima li da se kupe negde kod nas morfovi?

:Aerodactyl:
-
hehe,uz malo stpljenja valjda će biti,imam i ženke istih morfova,pa ćemo da vidimo
-
VIP član
Ekstra su, ja ću staviti slike moje ženke superhypo, deluje mi mnogo žuća...jesi li ih merio, koliko su teški?
-
nisam još,treba da dodje drugar sa vagicom,pa da ih sve izmerim
-
VIP član
ekstra...pa postavi slike i zenki...tu su ti izmedju 30-40g... od oka
-
VIP član
-
-
VIP član
nece biti trzista za to kod nas...takav je moj utisak
iam dva razloga
99% ljudi ce uzeti za 25e obicnog
drugo je sto ce cena morfova kod nas biti niska ,zbog potraznje koja je mala, pa ce ispasti da kod nas albino kosta ko u ceskoj gde se trziste morfovima formiralo spram potrebe ,tj vleike potraznje...
to je isto i sa cenama T , kod nas su jeftinije nego u Bugarsko a trzisteej vece, jeftinije nego u hrvatskoj ..duplo ili 3X jeftinije nego u makedoniji...
tako ga cenim da ce biti i a morfove....sto je dobra vest za nas kupce (jer ja planirma smao da ih cuvam a ne da ih razmnozavam za sad ) a losa vest za one koji ih razmnozavaju...zato savet -drzite cenu koja je reflektuje ulozen trud
-
VIP član
Ma to ide prirodnim putem, ali si skroz upravu,ja ću ih držati zbog sebe i svog ćefa, kao i sve ostale životinje, ako neko misli da vredi koliko ga cenim neka kupi, ako ne nema veze. Neće se baciti
-
slažem se u potpunosti,pa kome je skup morf neka sebi uzme normale za 25 evra,nemam ništa protiv,ja sam hteo da ih imam pa neka su skuplji,i evo sad ih imam,ne verujem da ću ih pariti na proleće,nego tek one druge godine,da sve bude kako treba ne žuri mi se
-
VIP član
bilo bi riskantno pariti ih sad al itamo jula mozda nabiju tezinu...ja bi probao sam 50 grama zneke da parim...sto znaci pre one tamo sledece ,jer jeli ovde ima nekih koji zele tvoje morfove 
DAJJJJJJJJJJJJJJJJ
salim se samo napred polako bice svega ...bilo bi suepr da smo nekako blize npr svi da zivimo u NISU pa onda da moze lakse da se razmenjuju a prenje..
ajde dodjite u nis nekretnine nikad jeftinije
-
hehe,imaću u vidu al kao što rekoh nemam nameru da ih parim u dolazećoj sezoni,tek u onoj idućoj
-
VIP član
Hehe, osećam ja da se ovde zakuvava, tako i treba. Polako ulazimo u Evropu, bar što se ovog našeg hobija tiče
-
haha ako neće oni ovamo mi ćemo onda kod njih(ako ništa drugo onda po neku životinju)...
-
Administrator
Re: Morfovi leopard gekona u Srbiji
Super je po meni što se teraristički 'gupi' razvijа
.
usput budireceno, spideroboy, s obzirom da su mladunci u pitanju, kako znas da ce biti carrot tail? Jel poznajes njihov genetski materijal, sto bi se reklo 'oca i majku'?
Pravila postovanja
- Vi ne možete da započinjete nove teme
- Vi ne možete da odgovarate na postove
- Vi ne možete da kačite priloge
- Vi ne možete da menjate svoje postove
-
Pravila foruma