Pa razumem ja odbranu svojih ljubimaca ali to ništa neće doneti. Oni kojima se ne sviđaju tarantule neće ni pročitati to što pišete. Ne čitaju ni ljudi na ovom forumu pola stvari a njih to interesuje, šta mislite koliko te ljude kojima su tarantule gaden i monstruozne imaju želje da čitaju neke istine o njima.
Potpis u pripremi!
Hehe, u poslednje vreme taj burek forum bas cesto spominjemoPa ono dodje nam jos koristan, nasi clanovi odose tamo da se prepiru pa onda se valjda isprazne pa nece ovde
hehe
You ever noticed how people who believe in Creationism look really unevolved? You ever noticed that? "I believe God created me in one day" Yeah, looks liked He rushed it. - Bill Hicks
Dušane, kucaš brže od mene
Očigledno je tema neprimerena.
Never sleep. Know that you have a Dragon hunting you for vengeance ....
Pa ja ga stalno pominjem. To je najveći offtopic forum kod nas i pun je ljudi koji pišu samo da bi pisali. Nemaju grama želje da saslušaju drugu stranu nego piskaraju svoje stavove o svim mogućim temama, naročito se eksponiraju u temamam o kojima nemaju pojma. Šta misliš kako imaju toliko članova sa preko 10.000 postova?
Potpis u pripremi!
There's no place like 127.0.0.1
ja sam zamolio admina da se zakljuca tema, jer nema smisla raspravljati se sa takvim ljudim...
pa naravno, zato sam ih i zezao sa onom teorijom o postovima pa su se svi uvredili
ja sam na bureku jedino posecivao 18+ deo
mislim da sam preko search-a slucajno nashao temu i tako je zapocela prica sa ljudima koji su doshli samo neshto da otkucaju...
a onda sam se ja zainatio jer sam dozvolio da me da me obuzme bes zbog takvih gluposti
pa sam povremeno morao da se vratim i odgovorim,,, kao droga![]()
temporary lock.. tako da ce otkljucati uskoro
Ko uopste čita ovo
Life has meaning only in the struggle. Triumph or defeat is in the hands of the God's... So let us celebrate the struggle!
ma shta vam je, to samo tako pishe, otishlo je to u Lock
ja sam Admin[ici] (poslednji post) rekao da je bezobrazno to shto je sve koji su se novi reg-ovali (sa ovog foruma) i pricali o tarantulama, nazvala "klonovima" i da je sramno ako ne izmeni post.... ali realno ona je kao i ostali i evo ence da promeni post... hoce da je njena zadnja... ebiga to je shto je kad si Gazda...
Geni, mislim da treba da dodamo reč 'burek' međ regex-ove.
There's no place like 127.0.0.1
Mislim da je to pametna ideja...
Potpis u pripremi!