Kod mene sljaka ekstra vec 2godine.nabudzio sam sad i onaj mali kineski kompresor od 12v i vecu bocu.
Sad nalijem vodu,na dugmence naguram pritisak i posle 5dana,opet cimanje..opet moram da stisnem dugme,pa opet...
Posao nije lak,al je zato prljav![]()
Kod mene sljaka ekstra vec 2godine.nabudzio sam sad i onaj mali kineski kompresor od 12v i vecu bocu.
Sad nalijem vodu,na dugmence naguram pritisak i posle 5dana,opet cimanje..opet moram da stisnem dugme,pa opet...
Posao nije lak,al je zato prljav![]()
ja bih,ali treba mi za cresteda,treba kao rosa za njega,da li ce to da mi koristi,takav sistem![]()
![]()
Ova tema kao i par drugih na kojima si postavio isto pitanje su stare 3+ godine pa su male šanse da ti se jave članovi koji su vodili diskusiju. Nabavi za početak fajtalicu pa sa tim ujutru prskaj terarijum. Možeš se i zadržati na fajtalici ako si u mogućnosti 2-3 puta dnevno da poprskaš biljke u terarijumu a ako nisi onda neka ti bude privremeno rešenje dok ne skontaš kako da napraviš taj kišni sistem.
Oke Oke..hvala u svakom slucaju.. skontao sam nesto,da kupim balon vode nabavim opremu za infuziju i privremeno pomocu toga resim..![]()
Napravićeš močvaru u terarijumu...
Upravu je hey-ho . Ja sam jednom napravio kisni sistem tako sto sam neko crevo sa rupicama(crevo sam zalepio na gornji deo terarijuma) povezao na pumpu , a pumpu stavio u veliku posudu sa vodom , i onda kad je pokrenem , kaplje voda po celom terarijumu . Kasnije se terarijum napunio vode i onda sam vadio sve napolje i menjao treset . Bolje je da napravis terarijum na principu false bottom . Ukucaj na google "false bottom terrarium " , ima dosta njih koji su pravili ...
"Tongs are for snags, not for snakes"
Reptile Whisperer : ###,onda cu se samo zadrzati na fajtilici dok ne kupim automatic misting system..hey-ho: znam,ali ###,onda samo fajtalica..
![]()