Znam kako zvuci...
Ali posle ovog snimka sa youtuba:
zapitao sam se da li mozda neko ima ovakva iskustva, i da li je ovo mozda jedan, jako redak primerak?
Znam kako zvuci...
Ali posle ovog snimka sa youtuba:
zapitao sam se da li mozda neko ima ovakva iskustva, i da li je ovo mozda jedan, jako redak primerak?
koji kralj.... ja ovo ne bih probao ni posle godinu dana intezivnog igranja sa tarantulama![]()
ma koju god da vec okrenes tako mocices i da je golicas
ne radi nista, mozda mase nogama al je ona tad nemocna, ne moze da te dohvati zubima nikako
Da li te vae nisu mogle da ustanu kada su na ledjima ? Ne mogu da dobro upratim jer je sve brzo, ali moja Rosea kada padne sa stakla na ledja brzo se okrene na noge.
ne razumem pitanje![]()
hehe... Ja moju geniculatu kad uzmem u ruku mazim nezno po abdomenu, a posle se cesem 3 dana.
Ne znam kako da je uhvatim da je okrenem. Bojim se da je ne povredim. Gledao sam kako se to radi ali opet ne smem.
@Rasa, jesi ti probao to sa snimka sa tvojom geniculatom?
''A woman who would steal your love when your love was all you had wasn't much of a woman - that, at least, was Tommy Haverlock's opinion.
He decided to kill her.''
nisam, ni necu tako da se podigne pa da je ja rukom cackam
Koliko vidim, tarantule izgledaju nemocnon a ledjima. Reko, da li i vase ne mogu da ustanu kada su na ledjima jer se moja automatski okrene na noge kada padne recimo s stakla.
Da li ti tarantula koja stoji na poklopcu deluje bespomoćno i kako bi se ti osećao kada bi te držao predator hiljadu puta teži od tebe? Napisali ste u ovoj temi gomilu besmislica.
I don't know half of you half as well as I should like, and I like less then half of you half as well as you deserve...
Miroslav
ja sam mislio da je nemocna kad je drzis onako, a ne da ti je samo u saci okrenuta!
jonathan-sic
naravno da mogu da ustanu o.O
Ma oladio je u frizideru prethodno ili dosta istresirao...
Pile i pauk nemaju nikakve veze...
Iz tog polozaja T. najlakse napada. Crawshoji je nekad okrene skroz na ledja, to mu dodje kao odbramben polozaj. Ja kad zatvaram kutiju zenka skoro uvek stoji tako.... Inace interesantno da T. nece svaki put da ujede, namerno samo odgurne helicerama i palpama kao znak upozorenja, da ne pomislite da promasuje...
You ever noticed how people who believe in Creationism look really unevolved? You ever noticed that? "I believe God created me in one day" Yeah, looks liked He rushed it. - Bill Hicks
Da. Bude dosta mirnija kad je niza temp. Prvo je ''ohlade'' malo... ###, ne bih ni ja to uradio, mada taj lik sa videa mozda i nije to uradio.
''A woman who would steal your love when your love was all you had wasn't much of a woman - that, at least, was Tommy Haverlock's opinion.
He decided to kill her.''
Našao si koga ćeš da mazišA.geniculata ima iritirajuće dlake tipa III, a taj tip je najefikasniji u odbrani. Sledeći put ruke k' sebi.
Da se nadovežem na temu.
Ne mora da znači da je hladio tarantulu da bi joj usporio metabolizam i tako lakše uzimao u ruke. Na prvom snimku je G.pulchra, koja važi za jednu veoma veoma tolerantnu vrstu, tako da na tom snimku nema ništa čudno.
Ono ponašanje kada izvrnete tarantulu na leđa može da se objasni sa jednim od dva slučaja. Prvi slučaj je da se tarantula pravi mrtva (jedna vrsta odbrambenog mehanizma jel tako). Drugi slučaj (u koji baš i ne verujem ali se spominje kao objašnjenje tu i tamo) je da tarantula jednostavno ne zna kako da odreaguje.
Čitao sam jedan slučaj gde je lik držao izvrnutu tarantulu nekih 2 i po sata. Ne bih se baš složio da tarantula "ne zna šta da radi" svo to vreme, ali prihvatam to da je bila strpljiva (možda i pametna) i pravila se mrtva dovoljno dugo.
Dakle onaj prvi slučaj, "pravim se mrtva", je prilično logičan.
There's no place like 127.0.0.1