Panteri su stigli

sasha

Ljubitelj egzotičnih životinja
Mnogo se radujem,konacno su stigli muzjak i zenkica.Sad ostaje period da se prilagode novom prostoru.Pokusala sam da ih nahranim iz ruke,ne ide ,pa cu ih ostaviti na miru.Hrana im je ostavljena u posudicama.Mladunci calyptratusa su pravi indijanci u poredjenju sa njima.Sada imam nesto mnogo ,mnogo krhkije ali to sam htela.:)???:(

Hvala ,krenuli su prema cinijicama ali ko puzevi.Nadam se da ce do veceri nesto i pojesti.I juce je odgajivac iz Madjarske krenuo sa njima i na granici ga nisu pustili jer je poneo samo licnu kartu,mislio je da ce kao bilo gde kao u EU.Dva dana putovanja je za njih veliki stres a za mene velika briga.Ovo jeste
:th_love51:na prvi pogled,pa ako buda sve OK spremna sam na jos jednu zenkicu

uuuuu pa to je mnoogooo skupooo, ali ko voli njemu nije zao da plati i 50 jemenskih...;) svaka cast ... jel su dobro, zdravi, pravi?....:D

Odlicno, oboje su pili i jeli mi iz ruke :th_love51: Muzjak je vec upario jednu zenku kod odgajivaca,ostacemo u kontaktu pa javljam kad postane tata

koju si varijantu(lokacija) uzela?
a gde su slike........?

Poslednji put izmenjeno:
Ambilobe,preteze blue bar ali ima i malo crvenog u sebi Imaju papire i to mi je odgajivac rekao tek kad je dosao ,poslace ih.Imam ih na mailu ali kada tu bude neko pametniji od mene stavice ih ,ja ne znam

Evo nekih njegovih http://www.terrarista.hu/index.php pa u galeriju i gore se ukuca sanyesz71

Malo sam van konteksta... Koja vrsta je tacno u pitanju? Moze li neka slika?

Sori, skapirao sam, lose tumacenje sa moje strane!!! Svaka cast i napuni nas slikama!

Boky hvala!
Moj je kao slika 1 i 2 samo mlad

;)Tek sad kontam ,sram te bilo Boky

f_ck567oym_73bdcd5.jpg
f_ck567owm_e2a4747.jpg

Izvinjavam se, ali da li bih i kada mogao da svratim da uzivo vidim Vase nove ukucane? :D Ne bas ovih dana, ali cim se dovoljno prolepsa vreme, dolazim do zoo-vrta, pa bih voleo i Vas da posetim.

Naravno,samo mi se javi.
Jako brzo uspostavljaju kontakt,naucili da piju sa pipete i seckali se po terarijumu,sasvim druga slika nego pre par sati

Back