Igor Velevski

Profile posts Postings About

• Dragi igore
    bas mi je drago da se na nasim trzistu neko tako razume sa zmijama.
    puno pozrdave iz svice
    Darko
    igore imam jedno pitanje. zivim u mestu gde ima puno zmija, poskoka i sarki, pa mi je palo na pamet da napravim farmu i da im muzem otrov radi dobijanja seruma i za medicinske svrhe. mozes li mi reci mozda gde bih mogao da se informisem i sa kime da se povezem kako bih mogao da osnujem jednu takvu farmu. pozzzz iz despotovca
    Igore, drago mi e sto nekoj od Makedonija se zanimava so teraristika.
    Jas svoevremeno ( pred 25 godini ) cuvav i lovev smokovi, skacki, sturci.
    Koga ke se dogovorime, koga ke imame slobodno vreme i dvajcata, a uste podobro i so zaednicki prijateli koi se zanimavaat so problematikata na hranenje, odgleduvanje i razmnozuvanje na egzoticni milenici, bi bilo dobro da se sretneme i zapoznaeme.
    Smetam deka poradi losi, odnosno nesoodvetno organizirani kontakti pomegju ljubitelite na domasni milenici, sostojbata, bar vo Makedonija, rezultira so prestanuvanje na funkcijata na domasni sajtovi koi ja obrabotuvaat ovaa problematika.
    Pozdrav.
    igor kazimi prodavas li gluvci za zmija,mislam deka ednas mi rece deka ti bile 30 ili 40 den,i kazimi mozeli nekako da iskontaktirame ili da se najdeme vo sk,bidejki drugarmi zemal piton pa saka nesto da mu kazes okolu zmiite,bidejki ti si poiskusen,pisimi ova za gluvcite i ako mozeme da se vidimo koga bi bilo toa.pozz
    ej igore gledam deka cuvas zmii imas l ti ti novorodeni beli glusci ,valjda gi ranis ti zmie sas glusci i nesto takvo i kolko pare gi prodavas
    ej igor kazimi ti imas li nekoj vid na bubacki ili crvi i od kade gi nabavuvas ili imas domasna proizvodnja
  • Loading...
  • Loading...
Back