mare_lacerta

Profile posts Postings About

• belouske 1 zenka odrasla jedinka proslog proleca je imala jaja.+ 1 muzijak.
    ribarica 2 odrasle zenke prdhodne tri godine su se legle + 1 muzijak.
    pozz. i tebi imam belouske i ribarice sve su u jednom prostoru sve jedu ribu i zabe.
    imam i eskulapovog smuka on jede leminge jedino on je napravio pauzu od par meseci,
    jos uvek nije smrsao tako da me nezabrinjava ako odbije hranu u maju mesecu pusticu ga tamo
    odakle je i dosao.
    Kimo je danas bio u H ali nije stigao do mene.Ja cu jos pokusati da pogledam kad jos malo narastu.Nisi mi ni jednom odgovorio ,da ako nema muzjaka da li ti treba zenka ili ne?
    Mora da ti uspe,kameleoni ih vole.Kad ih imam puno onda hranim sveze presvucenima,dok se ne stvrdne hitin
    Obecala sam ti i dobices ga.Jos uvek vodim borbu da pocnu da jedu.Hladno je,to su bebe koje jos uvek ne kapiraju da su se repom uhvatile za grancicu i slajfaju u mestu.Preko posrednika ne verujem da cu da ti saljem.Oni pravolinijski treba da stignu,sto pre.Mogu da te razumem da jedva cekas,i ja sam slicna il gustera il umreti, iako je moj sin 5 godina stariji od tebe.I moj i tvoj interes je da dobijes zdravu zivotinju.Vec ih se 10 izleglo a bice ih jos bolje ti je da sto duze tu ostanu ako bude neke selekcije da krepa kod mene,mada trenutno svi deluju zdravo.Pozdrav i zasej celer a za veliki ter. tragaj za hibiskusom, da ne bi posle uzimao na brzinu i stavljao kamija na prskanu biljku
    Nista nije hitno za prostor dok je mali najvaznije je da je bezbedan,da ne smugne(kao moj) i da se ne opece.UV i kvalitetna hrana su ti vazni.Sto pre u sterilisanu zemlju posej celer i persun.To ti je jeftino ,znas da nije prskano a i zdravo je ako zele da gricnu.Kameleoni jako brzo rastu tako da nema smisla puno ulagati u privremeni terarijumMoji su u pocetku bili u akvarijumu 50 30 v35 i brzo presli u terarijum 120v 70s 75d.Manji prostor ti u pocetku treba da bi mogao da lovi.Ako i ti i on budete zeleli da ti jede iz ruke vrlo brzo moze u veci prostor.Leo je odmalena kod mene,ali iz ruke nije hteo da jede.Tu se volja zivotinje mora postovati.Sve drugo izaziva stres aznas sta to znaci.Luna mi je uvek jela iz ruke i ja to vise volim jer znam koliko je pojela a i da sa cvrcka nije spao min vit prasak.Cvrchci su im osnovna hrana.samo povremeno dobiju drugo ali ne tvrde insekte.Sta drzis od zivotinja?
    Za tebe ce da bude muski.Samo da ojacaju kao sto sam ti vec napomenula.Ako te bilo sta interesuje u vezi cuvanja kamija mozes da me pitas.Ako te put do Subotice nanese mozes i ranije da dodjes da ih vidis.Steva iz NS je bio.Pozdrav
    Budi strpljiv,mislim da ima jos deckica.nogice su im tako malecke a mamuze <po kojima se rano razlikuje pol> jedva se naslucuju.Da li imas zenku kad bas toliko zelis muzjaka ? Znas li da se po naravi prilicno razlikuju
    Dogovoreno.Prvi je deckic ali on vec ima vlasnika za drugog jos ne znam sta je ali sledeci muskic moze biti tvoj,naravno ako sve protekne OK
    Ako ih bude vise,da.Ne vise od 40E.Ocekivala sam mlade pocetkom februara pa o ceni nisam ni razmisljala.Sasa
    kod nas nemas da nadjes varane na mnogo mesta,bar ja znam samo 2 mesta gde se mogu naci i na oba mesta su im u ocajnom stanju odrzavani,ili bolje receno neodrzavani. Jedan koji ih prodaje je Srba koji je totalni duduk i drugo mesto je Fisherman,mislim da sam znas o cemu se radi. Ne znam koja je cena tamo verovatno preko 200 evra,ali ocajno lose drzani i hranjeni tako da ti savetujem da kod njih ni ne pokusavas da nadjes nesto zdravo,ako si vec odlucio da drzis varana. |Ja prodajem mog varana za 180 evra jer mi treba prostora za druge zivotinje.
  • Loading...
  • Loading...
Back