twilight
Reaction score
0

Profile posts Postings About

• Ajd cimni me danas do 11 ako hoces da se slikas za Blic sa svojim zivotinjkama. Intersuje ih zasto bi neko kupovao egzoticne zivotinje. :)
    Ma moraju i oni nesto da zarade.Ni jednog momenta se nisam pokajala,jako ih volim.
    Ok,vec sam koristio kalcium, pretpostavio sam...Kada sam kupio agamu (bebu) za koju su me dodatno odrali tada sam dobio lampu...Mada moze se lako napraviti ;)
    Cesto odem tamo a nikad je nisam videla,posto je bila?Inace sam tamo kupila kameleone i ja sam ih platila 130 E.Ne znam da li sam ti rekla,Kalcijum i vitamine da koristis,samo ne treba preterati.Dovoljno ce biti jednog cvr. dnevno da das naprasenog 2 puta vitamini a 5 dana kalcijum Imas to kod Kime
    UV ti je obavezna.Ispod spota 35 C za odrasle,za mladunce nesto niza.Treba tako da namestis da moze da ide u hladniji deo terarijuma ako joj tako prija
    Ma imam, ali ti nisam dobro objasnila.U skoli radim, pa nisam kod kuce posle podne . Nemam svaki dan isti broj casova pa se javi kada dolazis.Ako dolazis cesto mozes doci da vidis malecke a kad obezbedis uslove onda nosi svog kameleona.Ako si me pitao da li imam radnju i trgujem zivotinjama,onda ti je odgovor ne.Samo zarazena gusterima
    Da slucajno nisam pogledala ovu stranu,ne bih videla da si mi odgovorio.Ja sledece nedelje pocinjem da radim posle podne pa kad budes dolazio javi se da dodjes i vidis to sto imam.Ne znam koliko iskusva ili znanja imas o kameleonima pa ne znam koliko treba kao uvod da ti kazem.024 754 780 063 8 545 929
    Pa sve mi je jedno pol,voleo bih muzjaka prevoz nije problem da dodjem kolima jer cesto sam na relaciji subotica novi sad :P
    Ja sam mog drzala dok je bio mali u akvarijumu d 50 s 35 v 30 Oni jako brzo rastu i nema smisla trositi na privremeni terarijum.Najbitnije je da je prostor bezbedan da ne odluta ili se opece na spot lampu i da ima uv lampu.Ako bude hteo da jede iz ruke jako brzo moze u stalni terarijum.U mali ide da bi mogao da lovi.Nisi se izjasnio za pol.Koliko ja vidim ovo su zenke makar ove prve.Da li ti imas neki prevoz ili kako si mislio zbog hladnoce se plasim.
    pozdrav twilight, zanima me gde uzimas skorpije, jel ih ima u nekom shopu? ja sam isto iz novog sada i hocu da se bavim teraristikom al nov sam zasad tako da je svaka informacija od pomoci. hvala ti
  • Loading...
  • Loading...
Back