zarko
Reaction score
0

Profile posts Postings About

• Pozdrav druze, video sam na sajtu da ga imas/imao u ponudi (Tiliqua gigas gigas) pa me zanima koja mu je cena i da li ga imas trenutno?
    koliko su Blatta lateralis teo bi 100ak komada ali tek za jedno 10 dana da kako da ti ih platim hvala
    Zarko dali prodajes pesak i te druge stvari i dali prodajes leopard gekone?
    Zanimaju me Zoomed-ovi vitamini. je l postoje neki posebni za gekone? koliko kostaju, gde se mogu nabaviti, cemu sluze?

Hvala!
    Ja sam zainteresovan...
    kakva je povreda u pitanju?
    Inache, ako se secash, ja sam pre 2 godine kupio Kukuruznog smuka od tebe...
    Nashao te preko Halo oglasa :D
    Pozdrav again :)
    samo me zanima kolkiko kosta prevoz agame i propratne opreme uz nju uz onih 55e? kolko mu sve to dodje,pojma nemam kolko traze od Nisa do Beograde za prevoz? hvala
    pozdrav zarko,zanima me da li je ok da stavim zuti pesak,bash sitan leo gekonu? drzim ga u cistom tresetu vec 3 godine,al reko da promenim malo...video sam da neki kazu da je neki pesak ostar,pa reko da proverim..hvala unapred na odgovoru. Sava
    (drugi deo)

Pokušao sam da mu dam crne cvrčke,kraljevske crve,pljosnate bube ili dubie mislim da se zovu,lateralise,ali kažem ti sem tog jednog debelog crnog cvrčka pofajtanog u reptivit nije ništa drugo pojeo, a da sam ja video.
    Bube inače ne viđam preko dana,ali eto sinoć sam slučajno video tu dubiu na mreže u dnu,a ima ih još 2 sigurno u terarijumu.
    Trudim se da ga ne diram uopšte,ima vegetaciju i prirodnu i veštačku,granje,treset kao podlogu,mirnu sobu,neonku i spot (spot kombinujem sa dnevnom svetlošću jer mi je terarijum pored prozora), ne znam samo na koji način još da mu pomognem.
    Šta radim pogrešno?

Pozdrav i hvala ti unapred.
    (prvi deo)

Pozdrav Žarko.

Ne znam da li se sećaš, ali ja sam te zvao neposredno pre nego što ćeš otići na more i raspitivao se za kameleona kojeg sam doneo iz Tunisa.
    Shvatam iz ovde pročitanih stvari da si jedan od najkompetentijih što se konkretno kameleona tiče,pa bih stoga direktno sa tobom i Sashom da komuniciram i da vidim šta mogu da uradim da mališa ne ugine.
    Posle nekoliko dana adaptacije,on je počeo da se kreće normalnije,pročitao si šta sam napisao na forumu,ali zadnja 2 dana samo leži i kunta (bar su mu oči zatvorene),pomeri se malo gore ili dole i onda opet isto, sa tim povremenim kao zevanjem ili "muljanjem" u ustima,ne znam kako već da ti opišem.
    Vodu sam obezbedio (sistem za infuziju naslonjen na list sa kojeg kaplje dole), orosavam minimum 2 puta dnevno,temp je preko dana minimum 29-30,preko noći mi radi klima (ne direktno na terarijum naravno) i ima oko 20-23 stepena.
    Da li neko zna gde mogu da kupim u Nisu ili da narucim uva i uvb lampu za crvenouhe kornjace?Molim vas pomozite mi jer sam relativno nova u ovome,a imam 2 crvenohe kornjacice,od kojih jedna,manja(verovatno muzjak)nazalost ima infekciju ociju...Ako neko ima iskustva,molim za pomoc...I da li da ih drzim zajedno ili odvojeno s obzirom na infekciju? I gde mogu da kupujem vodeno bilje koje jedu i uopste proverenu hranu za njih?
    curtus brongersmai BLOOD PYTHON ekstra zmija cena na pm

Postovani ...

Ja sam iz HR. zanima me da li se radi o muzijaku ili zenki i ako nije problem da mi se kaze koja je cijena jer sam vrlo zainteresirana ..

Zanimljiv mi je i Regius ali imam doma Het. Butterscotch Hypomelanistic muzjaka ... starog godinu i mjesec dana ...
    Trazim za njega curu naravno koja je Het. ili morf ..... znas vec na sto mislim ... samo da nije regius ...

Unaprijed zahvaljujem ...

S postovanjem ...
    M.
    pozdrav.
    zanima me ima li Chameleo calytratus na prodaju i kolika im je cena?
  • Loading...
  • Loading...
Back