boky
Ljubitelj egzotičnih životinja
Ja cu da dajem mrtve miseve, ali cu kasnije da mesam malo zive malo mrtve
Zasto bi tako nesto radio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu da dajem mrtve miseve, ali cu kasnije da mesam malo zive malo mrtve
Zasto bi tako nesto radio?
Pozdrav ljudi.Upravo mi bio u poseti jedan izvrstan poznavalac zmija koji je takodje clan ovog foruma,odneo je mog smuka tj uzeo ga sebi,moradoh da ga dam jer cu uskoro dobiti red tail bou pa ne mogu da imam bas toliko zmija nemam dovoljno prostora za sve njih.Naime moga smuka sam izgladnjivala neko vreme da bih ga prebacila na mrtav plen jer sam ovde bas procitala da ziv mis moze da povredi zmiju.Takodje se po pola sata mucio da uhvati misa i zadavi ga.Verjte mi da sam posmatrala tog misa kako se cela dva dana seta po terarijumu kao svoj na svome,bila sam uverena da ce on pre crci nsam od sebe nego sto ce ga smuk pojesti ali ok desilo se i to nekako je uspeo da ga savlada.Medjutim cujem da je kako god zivi plen mnogo bolji i hranjiviji za zmiju i da se zaledjivanjem plena mnogo gubi i da je to pogresno,tako da sam sada u velikoj nedoumici da li da svoju colombian rainbow bou prebacim na ziv plen ili da je ostavim na mrtvom plenu kao sto je i naucena od rodjena