Bebe panteri

Ne rise da je to tvoje leglo...daj vise informacija...
cestitam:icon_cheers:
 
Po izleganju su mnogo sitniji od jemenskih.Znala sam to ali sam se ipak iznenadila.Ishranu sam zapocela jednonedeljnim cvrchcima a poceli su da jedu treci dan po izleganju.Temperatura je kod mladunaca niza nego kod odraslih, 26 C.Opet u poredjenju sa jemenskima, mnogo su plasljiviji,dok su mi se oni penjali na ruku, bebe pantera stresno reaguju na pocetku, ali sada vec u mom prisustvu mirno love.
 
Hvala Milutine, Magnume.Opet cu da poredim mladunce jemenskih i panterovih kameleona.Vec na uzrastu od mesec dana, primecujem mnogo vecu agresiju kod pantera.Nije u pitanju hrana jer je imaju u izobilju vec borba za bolji polozaj u terarijumu.Naslo se par mangupa koji su jednostavno bacali na pod slabije od sebe, pa sam ih svih 15 morala podeliti u male grupe.
 
I od mene sve pohvale i cestitke. Prelepo je videti ovako nesto!!!!!
 
svaka cast! nek je sa srecom,I nek su zivi I zdravi!jel to prvi put da su izlezeni u srbiji ili ja propustam dosta toga?
 
Prevazilaze plasljivost po izleganju.Sad vec jedu iz ruke i osim cvrchaka su prihvatili i vostane crve.
Hvala na lepim zeljama ali su me i nasmejale, jer su malecki dobro, ali mene ubi racun za struju.Ne znam ni ja da su do sada kod nas razmnozeni.
 
Naravno da nisu :) U Srbiji je maltene sve što se razmnoži po prvi put :)
 
Malecki na uzrastu od mesec dana povremeno pocinju da bacaju boje ali ta povremena obojenost ne ukazuje na pol.Sa sigurnoscu ce se znati tek sa 3-4 meseca.
 
Brutalni su, svaka cast! Nada me da ce isplatiti racune i dati ti podsticaj da ponovis parenje sto pre bude moguce.. ;)
 
Back
Top