pozdrav svima! hvala na prelepom uputstvu za pronalazenje begunca(mada meni nije nista od ovoga uspelo). skoro sam imao situaciju sa mlecnom zmijom,pobegla je iz ter. iskreno jos uvek mi nije jasno kako,mada sumnjam da je sama podigla poklopac ter. i provukla se kroz isti(mislim da sam je nagojio malo vise i da je jednostavno vremenom ojacala i zapalila). nije je bilo cetiri nedelje(mozda i jace) a sobu u kojoj je bila sam totalno ispraznio i nista! i na moje veliko iznenadjenje i radost prekjuce me je supruga VRISKOM obavestila da je nasla oko 05:15h... uopste mi nije jasno gde je bila,odakle se pojavila ali nije ni bitno,bitno je da mi se vratila(doduse malo isposcena). u tu sobu gde je nestala prozor je bio 24h dnevno otvoren,uopste mi nije jasno kako se nije izmigoljila napolju

i jos jedna stvar mi je ostala ne jasna,vodu sam u sobi stavljao samo prvih par dana(dok nisam izgubio svaku nadu) ostalo vreme nije bilo ni trunke vode

P.S.citajuci primere i vodjen licnim iskustvom mislim da se zmije begunci ipak usidre u kuci negde,ili mozda samo lupam
NESHO ne gubi nadu,veruj mi jos pre mesec dana sam se oprostio od moje kada ono gle

veruj mi da mi JE bilo sve otvoreno sve vreme i mogla je da zapali kada god je htela iz kuce... izacice 100%. pa i horli je pobegao regius i dopisivao sam se sa njim,bio je izbedacen do jaja. na kraju ga tip nadje posle 11 dana u krevetu kada je trazio daljinski! NE GUBI NADUUUUUUU!