StevaNS Zagriženi ljubitelj egzotičnih životinja 28 Apr 2009 #21 kako je to surovo... zamisli zatvore te tako napola, zivog, i polako te vare... ekstra...
pilis Ljubitelj egzotičnih životinja 28 Apr 2009 #22 hehehe,ja cu da idem ovih dana da uzmem dve-tri vrste ovih biljaka u garden centru. Ako neko ima informaciju gde se jos mogu naci da se ne cimam do tamo neka napise. E da jel neko zna da li postoji garden centar na ibarskoj magistrali?
hehehe,ja cu da idem ovih dana da uzmem dve-tri vrste ovih biljaka u garden centru. Ako neko ima informaciju gde se jos mogu naci da se ne cimam do tamo neka napise. E da jel neko zna da li postoji garden centar na ibarskoj magistrali?
Bogica1985 Moderator 5 May 2009 #23 Danas sam bio do gardena i jedino što imaju je Dionaea muscipula.
StevaNS Zagriženi ljubitelj egzotičnih životinja 5 May 2009 #24 Ja imam Nepenthes alata. ali bila je skuplja, vise od 1000din ako se dobro secam.. Ali prelepa je, ima preko 10 onih izdanaka..
Ja imam Nepenthes alata. ali bila je skuplja, vise od 1000din ako se dobro secam.. Ali prelepa je, ima preko 10 onih izdanaka..