DIY rain system.

Proka

Fanatik
Interesuje me da li je neko upoznat od prilike koja jačina pumpe je potrebna za 2-4 mlaznice.
Gledao sam neke potapajuće Atman pumpe od 1300l/h.
Sad pitanje je da li jačina ovakve pumpe moze da iznese vodu na nekih 2-3 metra visine sa dobrim pristiskom, da bi mlaznice mogle da funkcijonišu.
Ako neko ima neki prdlog za pumpu (da moze da se kupi u Srbiji) nek priča.
Pozdrav,
Aleksandar.

Taj atman sigurno ne moze.
Ne moze on da nagura neki pritisak ni na metar visine.

Daj neki predlog i šta bih tačno trebao da jurim, nisam neki akvarista shodno tome ne znam baš šta bih trebao da jurim!

Za koju ti zivotinju treba? Ja sam probao sa pumpom koja ima protok 200l/h ali je samo kapalo jer je preslaba. Ta mozda i moze da zavrsi posao. postoji orginal exo terra rain sistem (monsoon RS 400) sa dve racve. Ao ti foger zavrsava posao mozes u hidriponici da ga nadjes.

Za koju ti zivotinju treba? Ja sam probao sa pumpom koja ima protok 200l/h ali je samo kapalo jer je preslaba. Ta mozda i moze da zavrsi posao. postoji orginal exo terra rain sistem (monsoon RS 400) sa dve racve. Ao ti foger zavrsava posao mozes u hidriponici da ga nadjes.
Treba mi za Tokay gecko-ne, fogera nema na stanju u hidripo....
@Legenda, kada planiraš da uzimaš? Cena je oko 90-100e.

Posalao sam ti poruku cena i ostalo,Da cena je od 100e-200e zavisno od velicine

Video, hvala! Ako to ne uspe (voleo bih da uspe) pravim sam nema druge, znaćemo do kraja god :).
Moram to da uradim do sledećeg februara-marta kada planiram da parim tokay-e

Našao sam jeftinu pumpu koja izbacuje preko 3metra, QD-6800 55W 3.0m 3300L/H 163x91x136mm, cena je oko 2.000din.
Gledam još uvek na netu da li ima mozda nešto jače za pristojne pare.

Back