Hermetia illucens

Treba ti zabraniti otvaranje sijaseta novih tema, samo da bi pitanje postavio ili nekakvu svoju nedoumicu riješio.
Ako ipak i dobiješ kakav konkretan odgovor, ti opet po svom nešto bućkurišaš, pa pitaš "a što ne može ovako, onako"
i tako započeta tema ne dobije nikakav smisao.

Pokušaj se izkontrolisati, prouči šta ti gugl predloži, pa svrati ovamo i napiši štogod pametno i smisleno.

Ako se nesto ovde ne svidi administratorima nek mi zabrane. Posle se zalite da forum nije aktivan. A ja pitam ono sto mi nije jasno i neznam sta je u tome lose. Aposle sto ti kazes da ja izmisljam vrucu vodu to ja pitam da li moze neki drugi nacin jer nisam u mogucnosti da radim nesto kako su mi odgovorili

Barem da je tema u podforumu Živa hrana pa i nekako...

Bolje da je forum neaktivan nego da ti aktivno otvaraš teme sa po jednim pitanjem.
Pitaš za sve mrtvo i živo, jer ti nije ili ne želiš da ti bude jasno. Može se sve naučiti, samo ako želiš odvojiti vremena...

Ne, ne izmišljaš ti vruću vodu, ti je zakuvavaš.:icon_joker:

Evo primjera, imaš kameleona i sad je tebi palo na pamet da ga hraniš žabama i ribicama iako imaš gomilu žive hrane, ti ćeš ipak u svojoj dosadi eksperimentisati.

Džaba slušati narod koji to godinama, decenijama uzgaja. Ti znaš bolje!!!

Back