Boogi Ljubitelj egzotičnih životinja 2 Mar 2012 #1 E ovako,posto ne znam da li je pravo mesto za ovo pitanje ali je jedino vezano za biljke. Zanima me da li se moze kokosov treset koristiti za uzgoj biljaka (sobnih,jednogodisnjih i dvogodisnjih cvetnica) ?
E ovako,posto ne znam da li je pravo mesto za ovo pitanje ali je jedino vezano za biljke. Zanima me da li se moze kokosov treset koristiti za uzgoj biljaka (sobnih,jednogodisnjih i dvogodisnjih cvetnica) ?
Satyr Ljubitelj egzotičnih životinja 2 Mar 2012 #2 može, on je odličan supstrat za gajenje svih vrsta biljaka možeš mu povećati kvalitet mešanjem sa perlitom ili glinenim kuglicama
može, on je odličan supstrat za gajenje svih vrsta biljaka možeš mu povećati kvalitet mešanjem sa perlitom ili glinenim kuglicama
Satyr Ljubitelj egzotičnih životinja 2 Mar 2012 #4 jedina njegova mana je ta što je to neutralan supstrat, pa je potrebno dodavati neku vrstu đubriva kako bi biljka mogla da napreduje
jedina njegova mana je ta što je to neutralan supstrat, pa je potrebno dodavati neku vrstu đubriva kako bi biljka mogla da napreduje
Satyr Ljubitelj egzotičnih životinja 2 Mar 2012 #6 možeš koristiti folijarna đubriva, to ti je najjednostavnije, samo poprskaš biljku na svakih 10-15 dana i to je to
možeš koristiti folijarna đubriva, to ti je najjednostavnije, samo poprskaš biljku na svakih 10-15 dana i to je to