E ovako...kupio sam iguanu pre 2-3 nedelje i akvarijum dimenzija 80(duzhina)x50(visina)x40(dubina) kao neko privremeno reshenje ... s'obzirom da je josh mala i ima nekih 35-40 santimetara to mi je bilo neko privremeno reshenje za pochetak... E sad poshto ne zhelim da drzhim iguanu u terarijumu koji joj nije dovoljno veliki planiram da napravim jedan lep veliki terarijum dimenzija recimo 150x150x100. U principu ako se lepo pripitomi (za shta tju se potruditi) drzhatju je slobodnu u svojoj sobi a terarijum bi joj sluzhi iskljuchivo za spavanje i podgrevanje u trenutcima kada u sobi nije dovoljno toplo... hteo sam da postavim i sliku(tj idejni crtezh) ali me komp neshto zeza ali postavitju ga u svakom sluchaju chim sredim to..
Elem znachi bio bi tih dimenzija sa drvenom konstrukciom i ubachenim staklenim(ili pleksiglas) plochama u zhlebove napravljene u konstrukciji...dno bi takodje bilo drveno a gornja strana otvorena tj prekrivena zhicom.takodje bi jedna strana radila kao vratanca kako bi terarijum bio pristupachan radi odrzhavanja...
znachi interesuje me (poshto vidim da ovde ima dosta ljudi sa iskustvom u tome) koliko bi ovo koshtalo... okvirno naravno da znam kako da se pripremim...
Sve sugestije su DOBRODOSHLE kako o Terarijumu tako i o samoj iguani od nekoga ko ima iskustva sa tim...poshto sam ja u celoj toj prichi prilichno neiskusan ...osim gomile stvari koje sam prochitao na internetu o iguanama kao ljubimcima...
Elem znachi bio bi tih dimenzija sa drvenom konstrukciom i ubachenim staklenim(ili pleksiglas) plochama u zhlebove napravljene u konstrukciji...dno bi takodje bilo drveno a gornja strana otvorena tj prekrivena zhicom.takodje bi jedna strana radila kao vratanca kako bi terarijum bio pristupachan radi odrzhavanja...
znachi interesuje me (poshto vidim da ovde ima dosta ljudi sa iskustvom u tome) koliko bi ovo koshtalo... okvirno naravno da znam kako da se pripremim...
Sve sugestije su DOBRODOSHLE kako o Terarijumu tako i o samoj iguani od nekoga ko ima iskustva sa tim...poshto sam ja u celoj toj prichi prilichno neiskusan ...osim gomile stvari koje sam prochitao na internetu o iguanama kao ljubimcima...