Koliko je para potrebno...

Ja sam imao losa iskustva sa plasticnim biljkama i bradatom agamom. U terarijumu sam imao plasticnu puzavicu, koju je agama povremeno pokusavala da pojede, ali bi brzo odustajala. Jedan dan sam samo u izmetu video jedan list te biljke. Ona je to lepo otkinula i stvarno pojela. List je bio dugacak jedno 4 cm, i izbacila ga je sa izmetom. Posle toga sam izbacio tu biljku. Ja bih to izbegavao da sam na vasem mestu.
 
hvala ti lepo sto te nije mrzelo da podelis to.
e o tome vam pricam drugari....a ako niste osetili snagu iguaninog ujeda onda nemoj da mi pricate da ne moze da pokida "kvalitertnu" plasticnu biljku...bolje je staviti zivu ...npr neku puzavicu. slonovo stopalo itd
 
Da,bolje hrani iguanu saksijskim biljem ;) Osetio iguanin ujed i bicevanje repom i nokte i sve....ali osetio i ujed bradate agame,koji je prilicno jaci od Iguane....e bradan moze da pocupa list olako....nego,dajte vise price o ostalim uslovima,manje o plastici...
 
pa ne znam sta da ti kazme za ujed iguane... mene je moja zenka ujela i sve snage i icepala me ko slicku s obzirom da je kresta velika ko moj dlan a glava ..da ti ne pricam nije prijatno..
 
odraso muzijak moze da napravi froncle od prsta...tako da ni jedna b agama ne moze da se uporedi..naravno ne ibh voleo ni agama da me psti kroz rende :)
 
elem pitao sam na nekoj drugoj temi za supstrat... i rekoste mi da je treset najbolji...al' me zanima da li mozhe da prodje kombinacija treseta i humusa(supstrat za cvetje) bez djubriva i ostalih dodataka znachi samo treset i humus (to sam nashao u nekoj bio apoteci..)
 
Back
Top