Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prvo ukoliko neki clan i pogresi nesto na lep i kulturan nacin moze to da mu se saopsti agresivnost je nepotrebna, drugo ovim pozdravljam Dj dukinson koji se kako se cini lepo brine o svojim kornjacama i zna nesto o njima, on je dao do znanja da nije strucan i da nije ni siguran u ono sto pise i lepo je rekao da ne zna sa sumske kornjace, trece on je sasvim u pravu i uopste ``ne lupeta`` rekao je da menjaju ljuspe oklopa sto je sasvim tacno(ako hoces donecu ti punu teglu ``ljuspi`` mojih kornjaca) i nije dalje pricao o presvlacenju.. tako da poslusaj svoj savet i prvo se informisi pa isprvaljaj nekog. Pozdrav ( nemoj ovo da shvatas kao napad, nije mi cilj nekakva svadja)Dj Dukinsone....NEMOJ DA LUPETAS o presvlacenju kornjaca....Nabavi neku pa na osnovu toga mozes da donosis zakljucke dal se presvlace....mozda da im ispletes nesto pa da ih presvlacis..
Ja imam crvenouhu kornjacu i znam za sigurno da ona odbacuje ljuspice sa svog oklopa jednom godisnje i tako vec 10 godina u nazad, tako da znam sigurno da se presvlace, a cisto sumnjam da su sumske neki izuzetakDj Dukinsone....NEMOJ DA LUPETAS o presvlacenju kornjaca....Nabavi neku pa na osnovu toga mozes da donosis zakljucke dal se presvlace....mozda da im ispletes nesto pa da ih presvlacis..
View attachment 5729