P Pejaguja Član 10 Aug 2014 #1 Zasto l.gekon nece da jede dam mu crva on pojede jednog i nece vise.Procitao sam da treba da jede cetri pet crva. Poslednji put izmenjeno: 10 Aug 2014
Zasto l.gekon nece da jede dam mu crva on pojede jednog i nece vise.Procitao sam da treba da jede cetri pet crva.
legenda Ljubitelj egzotičnih životinja 10 Aug 2014 #2 Prvo nam reci koliko je star gekon?Cime ga hranis fobasima ili tenebrijima?
M maliduduk Član 13 Aug 2014 #4 Moje licno misljenje (a sada i nisam mnogo iskusan) je da je odrastao fobas sasvim dovoljan za L. gekona.. a bogami ni ja nebi jeo crve svaki dan.. moj predlog je da mu ponudis i malo raznovrsniju hranu cvrcke, lateralise itd.
Moje licno misljenje (a sada i nisam mnogo iskusan) je da je odrastao fobas sasvim dovoljan za L. gekona.. a bogami ni ja nebi jeo crve svaki dan.. moj predlog je da mu ponudis i malo raznovrsniju hranu cvrcke, lateralise itd.
P Pejaguja Član 13 Aug 2014 #5 Hvala.Pa i mislio sam da mu dam nesto drugo kaz da su dubie odlizna hrana za gustere.