Nećeš je mnogo viđati... uglavnom su sklupčane ili zakopane.
Pripremi im kokosov treset (zbog rastresitosti, vole da kopaju) koji uvek drži vlažnim. Stavi im trulo lišće jer to vole da jedu i daj im voće i povrće. Ne jedu mnogo. Ja samo mojima davao uglavnom jabuku i šargarepu.
Problem sa WC je što nikada ne znaš koliko su stare, a pošto jako sporo rastu i dobiješ ih velike, sigurno je da im nije još mnogo života ostalo, tako da to treba izbegavati.
Da, oni su dosta aktivni kada porastu, sve vrste su dok su male jako pasivne i sakrivene, postoji kod određenih vrsta i period u kome jako sporo rastu, pa kasnije počnu kao blesave. U principu su lake jako za čuvanje. Jel si gledao pol kada si ih uzimao?
Nisam gledao pol .Mogao sam da gledam dva sata ,nista ne bih video. Ne mogu da se pohvalim da sam bas najbolje shvatio ono u vezi treceg reda nogu od glave(ili sam nesto pobrkao)? To je jedini znak raspoznavanja ili... ?
Da, jedini znak, kod tolikih primeraka jako lako se može videti. Lako ćeš ideti da nema na nekoliko pari nogu, recimo da samo treba da je "odmotaš" tj. da je pustiš da šeta i nekako sa prsta da se izvije i pogledaš,jer silom je nećeš nikada zadržati odmotanu