DutchSc Ljubitelj egzotičnih životinja 31 Jan 2013 #1 Sta mislite o ovakom terarijumu za novorodjene i male tarantule?
Mage Ljubitelj egzotičnih životinja 31 Jan 2013 #2 nije losa ideja,ali ako se resi jedino pitanje ventilacije....
SxOne Ljubitelj egzotičnih životinja 31 Jan 2013 #3 Strava izgleda, pogotovo sa tim stalkom od zice ))) Cime zatvarash ?
patak Ljubitelj egzotičnih životinja 31 Jan 2013 #4 dobro izgleda, ali kontam da je jako ne prakticno
Dahaka Zagriženi ljubitelj egzotičnih životinja 8 Feb 2013 #5 Obih dana i ja pravim takav jedan. I takvi terarijumi su ekstra! Samo ubaci mahovinu, bice mnogooo ljepse
Obih dana i ja pravim takav jedan. I takvi terarijumi su ekstra! Samo ubaci mahovinu, bice mnogooo ljepse
DutchSc Ljubitelj egzotičnih životinja 13 Feb 2013 #6 Moj kolega pravi ovakve ukrase od raznih velicina sijalica i prodaje ih. Ventilaciju je lako resiti,napravio je od sitnih resetkica(tipa filtera za slavinu),mislim da je praktican za male T.
Moj kolega pravi ovakve ukrase od raznih velicina sijalica i prodaje ih. Ventilaciju je lako resiti,napravio je od sitnih resetkica(tipa filtera za slavinu),mislim da je praktican za male T.