Nova farma pacova (korak po korak) :)

Celav

Ljubitelj egzotičnih životinja
Odlucio sam da premestim farmu pacova u vecu, visu i prostoriju koja moze da se siri. Trenutno dimenzije su 3,7x2,7m. Posto mi je stigao nov fotoaparat Nikon CoolPix L120 slike ce biti bolje nego sa prethodnog Nokia 6300 :) Samo jos da proucim opcije :)

Kao sto sam i napisao u temi korak po korak......

1. Dvoriste i objekat :D

DSCN0006.jpg

DSCN0008.jpg

DSCN0009.jpg

DSCN0010.jpg

DSCN0011.jpg

A sada malo ciscenja. :)

DSCN0017.jpg

DSCN0016.jpg

DSCN0021.jpg

Posto je vec pao mrak dok sam zavrsio ciscenje prostorije i dvorista, slike postavljam sutra :)

Kakva transformacija dvorista!!!
Kao kada su japanci renovirali posle cunamija!
Na prvoj slici se nije ni primetila ona mladica sa leve strane.
Svaka cast. Veoma disciplinovano i pedantno!

Opet krs i lom :) Ovih dana radilo se na zapusavanju svih rupa izmedju krova i cigle kako bi se sprecio eventualni ulazak glodara sa spoljne strane, takodje iscupao sam stare prozeore i vrata :) Materijal i pvc prozor su naruceni tako da ce bitniji vidni radovi poceti krajem sledece nedelje ;)

DSCN0114.jpg

DSCN0115.jpg

DSCN0117.jpg

Vrata, struja i ventilatori su postavljeni. Deo materijala je stigao tako da sutra pocinjem da izoliram krov i srafim gipsane ploce na plafon.

DSCN0142.jpg

DSCN0143.jpg

DSCN0141.jpg

Na plafon sam postavio stiropor od 10cm a preko paropropusnu foliju.

DSCN0144.jpg

DSCN0145.jpg

I gipsane ploce su postavljene. Jos samo da izlepim bandaz traku na spojevima i radovi na plafonu su gotovi :)

DSCN0415.jpg

PVC prozor je upravo postavle, kao i prvi red stiropora za koji mi je bilo potrebno 1,5h zbog neravnog betona koji sam morao da razbijam :club:

DSCN0417.jpg

DSCN0419.jpg

Zavrsio sam sa lepljenjem stiropora ali mi se zapusio pistolj za pur penu tako da rupe popunjavam sutra. Najverovatnije cu i prvu ruku lepka sutra odraditi.

DSCN0422.jpg

DSCN0421.jpg

Au brate mili, kako si krenuo i antiku ces da im radis na zidovima!
Nisi spustio kofere za halogenke na plafonu.
Odradjeno bolje nego moj stan. :th_clap:

Lajsne oko vrata i prozora...

DSCN0438.jpg

DSCN0439.jpg

prva ruka gleta...

DSCN0441.jpg

DSCN0442.jpg

DSCN0443.jpg

druga ruka gleta...
Da se ne kaze da nisam ja radio :)

DSCN0452.jpg

DSCN0457.jpg