Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi jasno kako misevi i pacovi zavrse u ovim kesama. Kroz koji proces prodju pa budu ovako lepo naslagani?
Ovo je raj za oči
Svaka čast
Sad bi mogao da staviš oglase sekciju "oglasi velikih prodavaca"
Svaka cast za trud i pedantnost!
Nije mi jasno kako misevi i pacovi zavrse u ovim kesama. Kroz koji proces prodju pa budu ovako lepo naslagani?
Bravo komso! Jos malo pa cemo se zvati
"Industrija hrane za reptile, gmizavce i zglavkare Pancevo"!
Jos kada bi imali adekvatno trziste...
Cao momci
Eto ja sam bio i video, cista prostorija sve lepo napisano i sto sam za zapada mogu i da poredim ovo i njih. Celav radi na svetskom nivou kad bi kao sto su neki napisali potraznja bila veca, bilo bi mi jos draze.
Puno pozdrava iz Svice
Darko
Uf
Jedu pacovcine!
A da Ih bacis na dijetu i pocnes malo suvog hleba da im dajes?
Na zalost ovo se i obistinilo. Ovo je jos jedan u nizu primera koliko je teraristika u Srbiji na niskim granama i koliko smo prepusteni sami sebi pa kako se ko snadje. Da nije ljubavi nas terarista prema nasim zivotnjama nebi ni ovo malo teraristike postojalo.Ne bi da im smanjujem unos proteina ali videcu jos par meseci kako ce ici prodaja. Ako ne bude islo smanjicu broj maticnih pacova pa cu drzati samo za sebe i par ljudi koji su redovne musterije.
Gledao sam bas na tv-u nekog lika-Ima 30 i kusur godina, zivi sa majkom, soba mu puna raznih zivotinja, sve neuredno, nabacano, zastrasujuce...