patak Ljubitelj egzotičnih životinja 5 Jan 2013 #501 ista je tarantula, nego je jedna slika onako malo iz ugla i na fejsbuku je jedan lik rekao da je zenka, ali cekam da jos neko potvrdi pa da slavim
ista je tarantula, nego je jedna slika onako malo iz ugla i na fejsbuku je jedan lik rekao da je zenka, ali cekam da jos neko potvrdi pa da slavim
hey-ho Fanatik 6 Jan 2013 #503 Movski, dobre su slike ali ja mislim da ovo nije ženka.. Koliko je dugo imaš?
Movski Ljubitelj egzotičnih životinja 7 Jan 2013 #504 Uzeo sam je u oktobru 2011 god. Sad ima oko 11cm raspon. Tada je imala oko 1.5 cm
T tihoman Novajlija 14 Jan 2013 #506 A.Versicolor pred 2 dana se presvukla, jos je mala, jel moze da se zna pol ili da sacekam malo da izrasne? Blagodaram
A.Versicolor pred 2 dana se presvukla, jos je mala, jel moze da se zna pol ili da sacekam malo da izrasne? Blagodaram
T tihoman Novajlija 16 Jan 2013 #508 hey-ho: Treba još da poraste a ti iz veće blizine da napraviš čistiju sliku. Click to expand... Ovo je maksimum koji sam mogao slikati, ako moze da se vidi super, ako ne kad jos malo porasne tada. Hvala
hey-ho: Treba još da poraste a ti iz veće blizine da napraviš čistiju sliku. Click to expand... Ovo je maksimum koji sam mogao slikati, ako moze da se vidi super, ako ne kad jos malo porasne tada. Hvala
loshme10 Fanatik 25 Jan 2013 #510 Na prvoj slici mi vise vuce na muzjaka, a na drugoj i trecoj se ne vidi dobro... Jel mozes da slikas malo bolje?
Na prvoj slici mi vise vuce na muzjaka, a na drugoj i trecoj se ne vidi dobro... Jel mozes da slikas malo bolje?
hey-ho Fanatik 25 Jan 2013 #516 Upravo tako. Koja je vrsta u pitanju i koje je veličine? Daj još par slika iz različitih uglova pa da vidimo, ako je odrastao stavljaj ga u oglase a ako nije imaš još par meseci da smisliš šta ćeš dalje.
Upravo tako. Koja je vrsta u pitanju i koje je veličine? Daj još par slika iz različitih uglova pa da vidimo, ako je odrastao stavljaj ga u oglase a ako nije imaš još par meseci da smisliš šta ćeš dalje.
filipj97 Ljubitelj egzotičnih životinja 25 Jan 2013 #518 Jedno presvlacenje do polne zrelosti najverovatnije!