Pitanje u vezi kameleona

wolf_036

Član
Registrovao se
1 Apr 2010
Poruka
36
Location
Srbija
Duž kičme gde mu se nalaze bodlje pojavila vodena kesa, malo žućkaste boje, veličine kapljice. Hteo bih da pitam da li je to opasno, i da li neko zna o čemu se radi.


Ako može savet, ako neko nešto o tome zna.

Hvala unapred.
 
Poslednji put izmenjeno:
Ne znam da li je to,to... Mogu sad da kontaktiram jednog prijatelja pa da ti javim posto je njegov muzjak imao plihove neke ranije pa je on to nekako izlecio... sad cu da ti javim i posledice i kako da izlecis... msm ako je to to. Poz
 
Pitaj ga molim te, da bih znao da li je opasno. Hvala ti puno i veliki pozdrav!
 
Ajde da se javim....ja sam doticni gospodin....
PRVO SRECNA NOVA GODINA SVIM FREEKOVIMA!!!!!!!
Drugo ta strasna boljka tvog ljubimca uopste nije opasna....
Tvoja gustercina ima zuti plik prouzrokovan hipervitaminozom i nemogucnoscu izbacivanja tecnosti kao posledica poremecaja metabolizma u telu....moj je imao plik na kresti.
Srecom to nije bakterijskog,mikoznog,parazitskog ili virusnog tipa....
STA TREBA DA RADIS:
Nikako ne busiti plik,da ne dodje do infekcije.
Smanjiti unos vitamina i minerala/prepoloviti dozu/.
Hrana treba da bude sto raznovrsnija/unos hrane i vode normalan/
Za nekih 15tak dana plik ce se resorbovati i nestati....
pozdrav
 
Hvala puno na odgovoru. :icon_cheers: Sad mi je puno lakše. :icon_salut: Već su plikovi počeli da se povlače ,ali mi puno znači što si mi objasnio o čemu se radi. Srećna Nova svima i veliki pozdrav za sve.
 
Hoću sledeći put ako se budu pojavili ponovo, ali nadam se da ih više neće biti, jer sada sam smanjio unos vitamina i promenio mu ishranu. Hvala momci još jedanput na pomoći i veliki pozdrav!
 
Pozz svima!

Treba mi pomoć, na glavi kameleona, u korenu kreste, kod vrata, kožica koja nema čvrstinu, na njoj se pojavio vodeni plih, koji mislim da ga boli, dotakao sam ga, ali mislim da se nije pojavio usled davanja vitamina i minerala, jer ih dobija propisno, jer smo već imali problem oko unosa vitamina koji su doveli do pojave tih plikova, pa vodim o tome računa. Samo se iz čista mira pojavio, još nije pukao. Pa me interesuje šta bi to moglo da bude, i nadam se da nije ništa opasno. Mada možda ga je sijalica izgorela kada se sunčao. Inače se normalno ponaša, jede, pije vodu, i jako je aktivan, moglo bi se reći i hiperaktivan.

Hvala u napred!

I još jednom veliki pozzZ
 
apces neki mozda...vidi sa vet
stavi mu neki abtibiotik ako pukne
 
Back
Top