marko
Fanatik
Ovako, dobio sam od devojke terarijum u koji treba da prebacim chromatusa ali treba još da odradim ventilacioni poklopac jer nema nikakvu ventilaciju. Sa gornje strane ima poklopac iz dva dela, jedan je sa ručicom a drugi bez (standardno). E sad hteo sam umesto onog dela bez ručice da ubacim drugi stakleni deo koji ima onaj prorez i metalnu mrežicu preko.
Taj deo treba da je veličine 23.5x8.5 cm, prilično mali komad stakla.
Bio sam danas u staklari da vidim šta može da se uradi po tom pitanju i kaže mi čovek da bi mi on taj deo stakla dao za dž jer oni praktično bacaju tolike komade ali u čemu je problem...kaže mi da ne može da iseče prorez u sredini tog komada već može da izbuši par (tačnije 5) rupa prečnika 3.6cm jednu do druge i to bi ličilo na prorez. Sve je to lepo dok mi nije rekao da ću verovatno da odustanem kad mi kaže cenu za 5 (slovima PET) rupa, a cena je 550 din (kao ceo terarijum)
WTF?
Ima li neku drugu ideju za ventilacioni poklopac?
Btw kako bre onda ovi ostali staklari rade taj prorez sa metalnom mrežicom preko? Ili ja nisam dobro video (a nisam još baš toliko slep)
Taj deo treba da je veličine 23.5x8.5 cm, prilično mali komad stakla.
Bio sam danas u staklari da vidim šta može da se uradi po tom pitanju i kaže mi čovek da bi mi on taj deo stakla dao za dž jer oni praktično bacaju tolike komade ali u čemu je problem...kaže mi da ne može da iseče prorez u sredini tog komada već može da izbuši par (tačnije 5) rupa prečnika 3.6cm jednu do druge i to bi ličilo na prorez. Sve je to lepo dok mi nije rekao da ću verovatno da odustanem kad mi kaže cenu za 5 (slovima PET) rupa, a cena je 550 din (kao ceo terarijum)

Ima li neku drugu ideju za ventilacioni poklopac?
Btw kako bre onda ovi ostali staklari rade taj prorez sa metalnom mrežicom preko? Ili ja nisam dobro video (a nisam još baš toliko slep)