Pomoć za T, prskaju mi mrave!

TheMaki

Ljubitelj egzotičnih životinja
Registrovao se
25 Aug 2011
Poruka
160
Location
Novi Sad
Imam u kući neke žute mraviće i moji su sad zvali one iz ciklonizacije da ih prskaju. Imam i T, pa vas molim ako neko zna da mi kaže čime ih prskaju, koja je to supstanca ili koliko vremena je aktivna? I šta da radim sa T? Znam da postoji prašak (Intox valjda, čitala sam kod škorpija), ali oni su tvrdoglavi, oće baš da prskaju.... :(
 
Odnesi je kod nekog na 2-3 dana. Za to vreme dobro provetravaj prostorije.
 
E super! Na 2-3 dana imam ljudi kojima je mogu ostaviti, provetrava se stalno jer je i kevi i meni stalno toplo, a ako će za 2-3 dana proći opasnost, onda odlično!!!
Nisam naglasila da je mala, L2, ne znam da li to ima veze.
 
Sad je došo neki kreten i naprskao sve osim terase i špajza gde sam ga stavila dok ne dođe drugarica i reko da ne smemo da čistimo kuću 4 nedelje ??? i naravno da nije znao da nam kaže čime prska. Stevie je sad kod drugarice, kontam do nedelje u ovo doba da ga ostavim. I žao mi, iscimala sam ga ko nikog jer se juče preselio u novi ter (onaj manji), taman počeo da plete mrežu, ali su se i oko njega navatali mravi pa sam morala da ga cimam i prebacujem, i sad da se drnda u transportu... Valjda će preživeti svo to cimanje :confused:
 
Jeste, u pravu ste bili, nije mu ništa, jes da su preživeli i mravi, ali meni oni ne smetaju a moji nemaju više čime da ih prskaju osim kredu da stave, tako da je sad sve ok :D
 
Nek ti roditelji pospu so tuda gde su mravi, ima da pocrkaju sigurno :)
 
E hvala! Ja sam htela kredu, ali kontam da je bolje ovo :D Inace vec vidim sebe ko jednu ribu pre par nedelja sto sam videla u apoteci koja trazi bornu kiselinu u granulama za bubasvabe... Sad i meni idu na zivce jer ce se Stivi opet da se presvlaci pa se plasim da ga ne povrede, ali sad ih nema oko njega koliko vidim pa je sve ok :D Al su dosadni, ko stenice!
 
Back
Top