Stavljanje slika - pokusaji

Pa da , ne znam sto ga Topa napljuva ...
Mislim da ako sve uradis kako treba , mora da valja i da rade linkovi ...
Isto mislim da su eventualne greske do nas , a ne do njih .

Pozdrav ..

imageshack sam napljuvao jer znam da hoce nekada da uklone linkove iz nepoznatih razloga i to mi se vec desavalo ne samo na ovom forumu nego i inace...
onda sam bio presao na picoodle moslici da je dobar medjutim i on je nesto poceo da zeza, bas sam pre neki dan gledao neke stare fotke na forumu i neke su uklonjene od strane picoodle...
za sada je najpouzdaniji photobucket..

Verujem ja da ima i boljih od ImageShack-a , ali eto , cisto da kazem da ga koristim nekoliko godina i da mi nijedna slika za sada ne fali , gde god kacio ...

Pozdrav ..

Nije to do nas, nego do njih. Ja sam postavio na stotine slika na ovom forumu i primetio sam da picoodle nije loš za to. Dva-tri puta se desilo da mi slike nestanu, ali radi mnogo brže od imageshacka. Dok sam postavljao preko imageshacka, više od 10 slika mi je nestalo, pa sam odmah prešao na picoodle.

trebalo bi u nekoj temi da se navede vishe sajtova na koje se mogu uplodovati slike ...
cisto da ljudi znaju ...
ako jedan ne radi kako treba odma da se predja na drugi .

e jbg :D ..
ma treba da se stave svi sajtovi i da se tema lock ..
cisto kada se pojavi neki novi neko od admina doda isti i to je to .

Pa ne možemo da dodajemo tek tako u stiki temu svaki novi image host koji se pojavi na netu kada ne znamo koliko je pouzdan. Uzaludno je zar ne?

pa ovoj prici svako smatra da taj koji koristi je najbolji :D ..
tako da ...( i ne mora novi koji izadje ..
nego cim se primeti da neki ne radi kako treba skine se i stavi se neka vrsta upozorenja da trenutno ne rade kako treba itd )

lari samo ispred linka stavljash :

tipa :
B]http:bla bla .com [B]

eve i tvoje slike
mg4289.jpg

znam to nego sam majmun hteo da stavim celu stranu imageshacka ,pa naravno nije htelo i ja istripovao da nesto nesljaka. ovako je to izgledalo

my.php

E, da i ja konacno pokusam!
image029i.jpg

Jeeeeeeeeeeeee:) :) :)

-Samo, jedno pitanje: obzirom da slike ne postavljam sa svog racunara, u slucaju da ih neko kasnije obrise sa hard diska, hoce li ostati u postu?

Malo sam neuka sa informatikom, pa nemoj da se smejes, da li pod "server na internetu" moze da spada ImageShack??

P.S. To "cudoviste" je igracka iz jednog stola u vrticu!:D

Back