marko_pa Ljubitelj egzotičnih životinja 2 Nov 2012 #1 "Koliko da cenim tajvanskog smuka od 115cm?" To pitanje mi je postavio jedan decko koji hoce da ga proda a ne zna za koliko. Moze li mala pomoc oko toga? Malom treba lova jer je ostao bez caleta a i keva mu nije bas najbolje...
"Koliko da cenim tajvanskog smuka od 115cm?" To pitanje mi je postavio jedan decko koji hoce da ga proda a ne zna za koliko. Moze li mala pomoc oko toga? Malom treba lova jer je ostao bez caleta a i keva mu nije bas najbolje...
Sinbad Ljubitelj egzotičnih životinja 3 Nov 2012 #2 marko_pa: "Koliko da cenim tajvanskog smuka od 115cm?" To pitanje mi je postavio jedan decko koji hoce da ga proda a ne zna za koliko. Moze li mala pomoc oko toga? Malom treba lova jer je ostao bez caleta a i keva mu nije bas najbolje... Click to expand... Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo ali odgovoricu ti ovde Ja sam ovogodisnje bebe prodavao po 40eur a odrasle sam prodao za 150eur/par... Pa sad ti nadji neku sredinu
marko_pa: "Koliko da cenim tajvanskog smuka od 115cm?" To pitanje mi je postavio jedan decko koji hoce da ga proda a ne zna za koliko. Moze li mala pomoc oko toga? Malom treba lova jer je ostao bez caleta a i keva mu nije bas najbolje... Click to expand... Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo ali odgovoricu ti ovde Ja sam ovogodisnje bebe prodavao po 40eur a odrasle sam prodao za 150eur/par... Pa sad ti nadji neku sredinu
marko_pa Ljubitelj egzotičnih životinja 3 Nov 2012 #3 Ok je ovde. Obrisacemo posle temu. Nije forma oglasa da bi se neko ljutio. Pogotovo sto je cilj da nekome pomognemo. Kasnije cu ja u njegovo ime postaviti oglas ako se on slaze. Hvala na informacijama.
Ok je ovde. Obrisacemo posle temu. Nije forma oglasa da bi se neko ljutio. Pogotovo sto je cilj da nekome pomognemo. Kasnije cu ja u njegovo ime postaviti oglas ako se on slaze. Hvala na informacijama.