Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeftino je relativan pojam, slobodno reci koliko si spreman da daš za ljubimca, 10e, 20e lupi neku cenu. Još nešto, koju veličinu bi želeo?markozmaj :...neku jeftiniju i ne toliko zahtevnu...
Nešto se razmišljam da ne bi trebali više da govorimo generalno, ova vrsta je mirna, ova je agresivna i tako te stvari jer svi znamo koliko se pojedine jedinke mogu razlikovati u ponašanju. Rosea je miroljubiva? Niste videli roseu kod Kima koja se izdiže na zadnje noge pri bilo kakvom dodiru. Možda je ova priča za novu temu?huana :pa onda roseu...ona je miroljubiva....
Što se tiče cena, nešto možeš pogledati u sekciji "Ponuda", ali kao što kaže Srks možeš i lično kontaktirati Žarka ili Kima. Da te malo poštedim čitanja, kod Kima ima u ponudi rosea ženka oko 10cm za 2400din. Ima i Žarko u ponudi roseu (tj. moguća narudžbina) ali nema cene.markozmaj :koliko kosta rosea?
Gavo pretekao si me, hteo sam da napišem upravo isto što i ti. Još jedan koji se slaže da tarantule nisu ljubimci za igranje. Moram prvo da priznam da jesam puštao tarantulu na ruku, ali nije bila velika, svejedno to više ne radim. Bez veze se traumira pauk. Čak i u slučaju da dođe do nekog ujeda, tebi sigurno neće biti ništa a pretpostavljam da bi bilo ko u tom momentu povredio pauka, udarcem rukom (instinktivno) ili trzajem ruke i padom pauka...gava :Grammostola rosea. Lepo, ali dok poraste ima da osedis. Moj savet bi bila Brachypelma albopilosa. Od svih Brachypelmi ona raste najbrze, a opet vazi i za mirnog pauka. Ta je bila moj prvenac. I raste dosta velika. Mozes i da probas sa nekom Aviculariom (to su arborealni pauci) koje su takodje dosta lepe i mirne
Sto se tice valjanja po rukama ja se licno ne mogu sloziti sa takvom idejom. Misljenja sam da tarantula nije ljubimac sa kojim se mozes igrati i kojeg mozes maziti. To je , naravno, stvar svakog coveka kako ce drzati svojeg pauka ali svako treba da zna da sve tarantule ujedaju i da ni jedna jedina ne prepoznaje ruku koja je hrani
Ne razumem, zašto si se ohladio od tarantula? Zato što nisu za igranje?markozmaj :ja sam se bas zato oladio od njih i odlucio za gekona a nikola nek odluci sta ce pa ce mo videti.
HVALA SVIMA!