tarantulica
Član
Pozdrav svim ljubiteljima tarantula. Zanima me koja vrsta je najmirnija?Kao pocetniku koju vrstu mi preporucujete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zarko :uzmi poecilioterie najace su
ali ozbiljno nema lepseg pauka
TnxCalyptratus :Caos i Welcome!![]()
Prvo vam moram reci da sam odusevljena tolikim odgovorima, nisam to ocekivala gava :Evo i još jednu tajnu da ti odam: Uzmi bilo koju tarantulu. I onako ćeš jako brzo kupiti još neku. Kad jednom kreneš, nema stajanja
Geni :Žarko pobogu! Dobro da nisi lividuma preporučio. Čak i uz ovaj smajli si trebao da kažeš da je u pitanju šala. To nikako nije za početnika koji želi najmirniju vrstu. Nemam ništa protiv da neko krene od njih, ali samo ako misli da je spraman na to. Tarantulica očigledno nije.
Zašto kažeš da pulchra ne može, jel znaš nešto što ja ne znam?gava :Eh da, G. pulchra, to bi i ja voleo ali ne može. Valjda će biti neka uskoro da se nađe. A do tada....
Kolika ti je smithi. One su fency paukovi. Mada veoma sporo rastu, ali su generalno zahvalni i mirni. Kao i svi ostali ako ih ne čačkaš. Mada neke treba izbegavati. Pridružiću se Geniju: pobogu ŽarkoHaplopelme, Pterinochilus i Poecilotherie izbegavajte bar još neko vreme. Prve dve vrste su jako agresivne ali ih je teško videti pošto su stalno zakopane, ali zato kad ih vidiš... Poecilotherie su agresivne i jezivo brze. Polako. To može da vam bude 5-6 pauk.
Što se para tiče meni se ne čini da su baš skupi kod nas. Naravno, zavisi od veličine, vrste, ali i prodavca
syntax :Zašto kažeš da pulchra ne može, jel znaš nešto što ja ne znam?